Verdwenen straten in Woensel

This post has already been read 279 times!

Van de Gemeete Eindhoven heeft het archief een tijd geleden een document ontvangen met straatnamen die verdwenen zijn per 23 juli 1959!. Het gaat om de volgende straten: De Frankrijkstraat heette voorheen Groenstraat. (vermoedelijk aangepast na de annnexatie in 1920. Kattenstraat is nu gededeltelijk Mathys De Layenslaan. Dit is ook deels het geval van de Krekelstraat: Meer gedetailleerde informatie kunt hier lezen over de verdwenen straten kunt hier lezen. Waar de Dotsmanstraat geweest moet zijn, moet nog worden uitgezocht.

Bron foto Groenstraat: Uit een oud ansichtkaartenboekje

pagina’s:

Groenstraat Nu Frankrijkstraat
Groenstraat Nu Frankrijkstraat
Houthandel Seerden Kattenstraat/Mathys De Layenslaan
previous arrow
next arrow