Toen en Nu: El Patio Andaluz

This post has already been read 342 times!

Een toen&nu verslag van dit wereldberoemde Spaans restaurant in Woensel. U denkt wellicht hoezo?Nou wel hierom: In het verleden kwamen hier wel eens PSV’ers eten o.a , Alex, Heurelho Gomes, Jefferson Farfán en Romario in een verder verleden nog. Er hangen dan ook diverse PSV-shirts ingelijst in dit restaurant. Zie ook dit artikel: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2531286/romario-weer-terug-in-eindhoven-bij-zijn-vrienden-voor-het-leven. Zo ook vandaag kwam dit restaurant ter sprake via de website van @psvinsideofficial. Over de jaren van de Braziliaanse verderdiger Alex(bijnaam De Tank) bijj PSV en zo over zijn treffer tegen Arsenal in Londen in 2007. En vanavond staat weer op het programma: Arsenal – PSV in Londen voor de Europaleague. Foto 1 is 2 jaar geleden gemaakt en foto 2 nog maar 12 jaar geleden.