Herinrichting doorgaande wegen Kronehoef

This post has already been read 324 times!

In de buurt Kronehoef worden de woonstraten Menno Van Coehoornlaan, Van Thienenlaan, Van Vorsstraat en de Mathys De Layenslaan heringericht. In sommige wegen zitten behoorlijke gaten, maar het zijn nog geen sinkholes.

Van Thienenlaan
Mathys De Layenslaan
Menno Van Coehoornlaan
Menno Van Coehoornlaan
previous arrow
next arrow
 

Volgens de planning van de Gemeente Eindhoven zal dit zijn in de periode van 2023/2024. In deze fotoserie ziet u de straten zoals ze er uitzagen in het jaar 2009. Gelukkig komen deze wegen dan niet terug in de tv-serie: De gevaarlijkste wegen van de wereld

Bekijk hier de informatie van de Gemeente
https://www.eindhoven.nl/stad-en-wonen/stadsdelen/stadsdeel-woensel-zuid/groot-onderhoud-en-herinrichting-woonstraten-kronehoef