Eindhoven is één grote omleiding geworden.

This post has already been read 437 times!

Je zal maar als toerist naar Eindhoven komen en vertrouwen op Google Maps of Tom Tom. Dan hedde pech in de Lichtstad. Die systemen slaan gelijk op hol zodra die hier zijn. Maar goed. Er zijn er wel heel erg veel omleidingen op dit moment. De 3 straten die ik nu zo uit mijn hoofd weet zijn: De Boschdijk De Robbenstraat, De Geldropseweg. Ik dacht laatst in een gekke bui zal ik een website openen met alle bestaande gele borden in de stad en die dan zo noemen: www.hoeveelgelebordenzijnerineindhoven.nu . Toch maar niet gedaan. Ik zou er een dagtaak aan hebben en dat vind mijn werkgever weer niet leuk. Dus we houden het bij deze oude omleidingsfoto’s (goed Nederlands?).

En voor de toerist heb ik het woordje Omleiding vertaald: Engels: Detour Duits: Umleitung Frans: Détour Spaans: Desvío Portugees: Desvio Italiaans: Deviazione Turks: Yol yönlendirme Chinees (traditioneel): 重定向 Japans: 迂回 (ukai) . Voila. Wellicht komen ze ook uit andere landen, maar dan wordt dit bericht te lang…

Note: vergeet niet Google Maps of Tomtom te updaten, dan wel ander ander navigatiesysysteem

Woenselsemarkt Kennedylaan 05-01-2013
Hoek Kronehoefstaat - Van Brakelstraat_2
Kruisstraat&Fietstunnel 00080
Herinrichting Kruisstraat Update 5
Herinrichting Barrierweg 2008
Woenselse Markt Herinrichting Sept 2012
Aftrap Herinrichting Winkelhartoudwoensel 21 Maart 2011
herbinrichting Boschdijk
previous arrow
next arrow