Philipsstadion van boven

This post has already been read 166 times!

Terug in het verleden, ergens tussen 2005 en 2008, werd deze foto vastgelegd. Op deze foto afbeelding ziet u het Philipsstadion, gezien vanuit een luchtballon. Deze foto is genomen door de voormalige penningmeester van de Stichting Leefbaarheidsteam Kronehoef. Het gebouw dat naast het stadion staat, betreft het Eurobuilding, dat in het jaar 2000 dienstdeed als locatie voor het Euro 2000 voetbaltoernooi, georganiseerd door Nederland en België. Gedurende geruime tijd fungeerde dit pand tevens als kantoorruimte voor de provider VodafoneZiggo, gelegen aan de PSVlaan, terwijl Ziggo toevalli de sponsor is van die ene club uit de hoofdstad. Kleinigheidje blifj je houden. Hoe het nieuwe gebouw gaat heten is nog niet bekend. De naam eurostaete zou zomaar kunnen. Op dit moment is het Eurobuilding afgebroken, na een periode van 23 jaar.