Grote update

This post has already been read 184 times!

Er zijn behoorlijk wat pagina’s bijgekomen. Sommige zijn verplaatst. In sommige gevallen verwijderd. Zo bestaat de pagina Sloop niet meer. De reden: Op de plek waar toen sloopactiviteiten plaatsvonden, is daar inmiddels nieuwbouw gerealiseerd. Nieuw zijn de rubrieken. Philips. Projecten, Wijkvernieuwing, Gebouwen. Philips en Projecten vindt u onder het menu Eindhoven. Wijkvernieuwing staat onder het menu Woensel. Gebouwen is nieuw in het hoofdmenu. Daaronder ziet u o.a. scholen, religieuze gebouwen en Eindhovense iconen. PSV staat nu ook in het hoofdmenu. Het hoofdmenu is nu ingedeeld op alfabetische volgorde. Op het laatste item na. Uitgelicht.

• Er zijn 12 nieuwe pagina’s toegevoegd.
• 97 pagina’s zijn er in totaal online. 
• Meer dan 2100 foto’s in de mediabibliotheek.
• Website bestaat sinds 2019
• Aantal volgers op Instagram 390.
• Bezoekers uit 38 verschillende landen
• Aantal bezoekers afgelopen maanden: 28.415