Look-alike gebouwen in Eindhoven

This post has already been read 180 times!

Wist u dat er in Eindhoven een aantal gebouwen in Eindhoven zijn die verdacht veel lijken op hele bekende gebouwen die staan in grote steden als: Rome, Parijs, New York en Venetië. Met veel fantasie kom je een heel eind. Dit verslag n.a.v. een reportage van Studio 040 die vond het complex Root/Vorm aan de Jan Heynslaan in Woensel wel wat weg hebben van het wereldberoemde Coloseum in Rome. In deze fotoserie ziet u achtereenvolgens. De Eifeltoren (Parijs), Colloseum(Rome) Flatiron building(New York). San Marcoplein(Venetië)

Eiffel-Tower-in-Paris-France
Lichtnaald Beukenlaan
Coloseum Rome
Bouw Root-Vorm, Jan Heynslaan Woensel 2023
Vesteda 00001
Flatiron-building New York
San Marco Plein Venetië eind jaren 70
Stadhuisplein Eindhoven Glowversie San Marcoplein 2015
previous arrow
next arrow
 

Foto New York, Flatiron building: © Daniel Portalatin
Foto Rome, Coloseum. ©Pixarbay
Foto Eifeltoren: Google pictures